Nepsy-lasten vanhempien hyvinvointikurssi

Kurssi
sis. 2h aloitusluento + 30 minuutin yksilökeskustelun kurssin päätteeksi sekä Moodmetric -älysormuksen käyttöön 2 vko:ksi.

Ryhmän koko 5-10 hlöä.

Etänä pidettävä kurssi on suunnattu nepsy-lasten vanhemmille. Nepsy -kirjoon kuuluu mm. ADHD, Autismin kirjon häiriöt, Touretten oireyhtymä, kielenkehityksen erityisvaikeudet  yms. Kurssin tavoitteena on auttaa hahmottamaan jokaisen omat kuormitusta ja palautumista lisäävät asiat. Kurssi on juuri sinulle, jos koet, että sinulla on haasteita stressinhallinnassa, palautumisen tasapainottelun kanssa tai haluat ylipäänsä tukea ja ymmärrystä emotionaaliseen ja kognitiiviseen kuormitukseen ja keinoja parantaa omaa jaksamista. Ryhmän koko 10 henkilöä.

Kurssin aikana pääset mittaamaan Moodmetric -älysormuksen avulla omaa stressi- ja palautumistasoasi. Datan avulla saat reaaliaikaista tietoa omasta kuormituksesi tasosta ja toisaalta lisää ymmärrystä siitä, mitkä omat voimavarasi ovat. Mittaus voi olla kokemuksena erittäin havahduttava ja kurssin aikana saat motivaatiota, keinoja ja intoa lisätä palauttavaa tekemistä myös kuormittavaan ja kiireiseen arkeen.

Etäkurssin sisältö:

  • Aloitusluento palautumisesta, kesto 2h.
  • Moodmetric-älysormus käyttöösi 2 viikoksi.
  • Ryhmäkohtaisen suljetun keskusteluryhmän, missä voi jakaa omia kokemuksia sekä saada vinkkejä oma datan tulkitsemiseen.
  • Mittausjakson päätteeksi henkilökohtaisen etätapaamisen (30 min), missä käydään läpi omaa palautumistasoa sekä työkaluja palautumisen lisäämiseen.

Kurssilla opit:

  • Oman tämän hetkisen kuormituksen ja palautumisen tason.
  • Työkaluja ja keinoja palauttavan tekemisen lisäämiseen.
  • Vertaistuen voiman ja vaikutuksen oman kuormituksen tukemisessa.

Jos kiinnostuit, niin ota yhtyettä joko suoraan Johannaan tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Johanna Kivistö
Hyvinvointiohjaaja

Johanna valmistuu hyvinvointiteknologian maisteriksi ja on taustaltaan diplomi-insinööri. Hän on työskennellyt yli 10 vuotta teollisuuden parissa, ja hänellä on kokemusta neuropsykiatrisista oireista omaavan lapsen vanhempana kuormituksen ja palautumisen tasapainottelun haasteista. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, pitkäjänteinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa löytää tasapaino palautumisen ja kuormituksen välille ovat Johannan kiinnostuksen kohteita ja niiden tuloksena syntyi myös Joselia Oy.

Yhteydenottolomake

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä joko suoraan Johannaan tai alla olevalla yheydenottolomakkeella ja kysy kurssista lisää!

Johanna Kivistö
joseliafinland@gmail.com
+358 40 3504862