Joselia

Autamme sinua selvittämään faktat sinun stressi- ja palautumistasostasi teknologiaa hyödyntämällä.

Joselia hyvinvointipalvelut tarjoavat palautumista edistäviä kursseja niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille. Kursseilla hyödynnetään Moodmetric -älysormusta, joka mittaa emotionaalista ja kognitiivista kuormitustasoa reaaliajassa ja jonka avulla löydät tasapainon omaan stressihallintaasi. Avullamme opit ennaltaehkäisemään uupumuksen!

Palautuminen

Tämän päivän hektinen arki tuo omanlaiset haasteensa meidän jokaisen palautumisen ja kuormittumisen tasapainon löytymiselle. Ei ole helppoa tunnistaa, mitkä ovat omat henkilökohtaiset voimavarat ja rajat tai koska tulee se hetki, kun tulitikku palaa molemmista päistä loppuun. Liian usein tämä tiedetään vasta sitten, kun jäljellä on enää tuhkat.

Oma stressitaso on mahdollista selvittää suomalaisen innovaation Moodmetric-älysormuksen avulla. Se mittaa emotionaalisen ja kognitiivisen kuormitustasosi reaaliajassa ihon sähkönjohtavuuden avulla – toisin sanoen saat työkalun avulla selville sinun todellisen palautumisesi tason.

Joselian hyvinvointikurssilla asiakas saa käyttöönsä Moodmetric-älysormuksen 2 viikoksi. Tässä ajassa saadaan selville stressitasosi ja saatko riittävästi palautumista päivän aikana. Sormuksen mittausdatan avulla voit havahtua asioista, jotka palauttavat juuri sinua, ja lähteä systemaattisesti lisäämään näitä omaan arkeesi. Kursseilla käydään läpi työkaluja oman palautumisen lisäämiskeinoista ja keskitytään kroonisen stressin ja burnoutin ennaltaehkäisyn avaimiin.

Hyvinvointikurssi nepsy-lasten vanhemmille

Neuropsykiatrisista häiriöistä (nepsy) kärsivien lasten vanhempien kuormitustasot ovat tutkitusti hälyttävällä tasolla. Nepsy -kirjoon kuuluu mm. ADHD, Autismin kirjon häiriöt, Touretten oireyhtymä, kielenkehityksen erityisvaikeudet  yms. Viimeisin selvitys kuvaa, kuinka mm. autismin kirjon lasten äitien stressitasot vastaavat sotilaiden stressitasoja – on oltava aina valppaana, sillä ”hyökkäys” voi tulla minä hetkenä hyvänsä.

Kurssin tavoitteena on luoda ymmärrystä siitä, kuinka palautumista voidaan edistää myös kuormittavassa arjessa. Motivaatio muutoksen tekemiseen löytyy usein mittauksen avulla, joka auttaa hahmottamaan, että palautumisen parantamiseen ei aina välttämättä tarvita isoja muutoksia. Pienetkin muutokset päivän aikaisessa tekemisessä vaikuttavat positiivisesti omaan palautumiseen. Monelle tulee yllätyksenä myös se, että innostuksestakin täytyy palautua.

Hyvinvointikurssi yrityksille

Työpaikoilla on havahduttu mielenterveysongelmien tuntu-vaan kasvuun viime vuosina. Ongelmien hoitaminen ajoissa vähentää sairauspoissaoloja ja tuo siten selviä säästöjä. Stressinhallinnan ja oman tilanteen ymmärtäminen on haastavaa, sillä koko maailma vaikuttaa pärjäävän hektisessä arjessa, ja omaan jaksamiseen luodaan valtavia odotuksia. Varsinkin pitkittyneen stressin alla on vaikea enää tunnistaa, missä omat voimavarat menevät.

Tarjoamme yrityksille kahden viikon mittaisia 5 – 50 hengen ryhmille suunnattuja hyvinvointi-kursseja. Tänä aikana jokainen saa käyttöönsä Moodmetric -älysormuksen, joka mittaa reaaliajassa kuormitus- ja palautumistasoja. Kursseilla paneudutaan palautumisen keinoihin ja erilaisiin työkaluihin.


Jos kiinnostuit Joselian hyvinvointikursseista, niin kysy lisää joko suoraan Johannalta tai ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella!

Yhteydenottolomake


Taustaa

Joselia Oy tarjoaa hyvinvointikursseja nepsy -lasten vanhemmile, sekä yrityksille työhyvinvoinnin lisämiseen. Yritys on perustettu 2020 ja toimintaa vetää Johanna Kivistö.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Joselia Oy
Y-tunnus 3177752-5
Johanna Kivistö
joseliafinland@gmail.com
+358 40 3504862