Hyvinvointikurssit yrityksille

Toteutus etänä NonStop
Kysy tarjousta yhteydenotto-lomakkeella!

Yrityksille suunnatun etänä pidettävän kurssin tavoitteena on lisätä työhyvinvointia, tiimin keskinäistä ymmärrystä, ennaltaehkäistä työuupumusta sekä osaltaan auttaa vähentämään sairauspoissaolojen määrää. Kurssilla osallistujat oppivat hahmottamaan jokaisen omat henkilökohtaiset kuormituksen ja palautumisen kohteet. Kurssin tavoitteena on lisätä ymmärrystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, stressinhallinnasta sekä auttaa henkilökohtaisella tasolla palautumisen tasapainottelun kanssa.

Kurssin aikana jokainen osallistuja pääsee mittaamaan Moodmetric -älysormuksen avulla omaa stressi- ja palautumistasoa. Datan avulla jokainen saa reaaliaikaista tietoa omasta kuormituksen tasosta ja toisaalta lisää ymmärrystä siitä, mitkä omat voimavarat ovat. Mittaus voi olla kokemuksena erittäin havahduttava ja kurssin aikana jokainen saa motivaatiota, keinoja ja intoa lisätä palauttavaa tekemistä myös kuormittavaan ja kiireiseen arkeen.

Etäkurssi sisältää:
  • Aloitusluento palautumisesta, kesto 2h.
  • Moodmetric -älysormus käyttöön kahdeksi viikoksi.
  • Ryhmäkohtaisen suljetun keskusteluryhmän, missä voi jakaa omia kokemuksia, sekä saada vinkkejä oman datan tulkitsemiseen.
  • Kurssin päätteeksi ryhmäpalaute koko ryhmälle, jossa ei voida yksilöidä mitattavia henkilöitä.

Lisätilauksesta

  • Lisätilauksesta kurssilla on mahdollisuus saada jokaiselle osallistujalle henkilökohtainen 30 minuutin etätapaaminen, missä käydään läpi omaa palautumistasoa, sekä työkaluja palautumisen lisäämiseen. Yksilötapaamisessa paneudutaan yksilötason voimavaroihin ja asioihin, joihin toivotaan henkilökohtaisempaa tukea.

Jos kiinnostuit varaamaan yrityksellesi Joselian tarjoaman hyvinvointikurssin, niin ota yhteyttä yhteydenottolomaakkeella!

Johanna Kivistö
Hyvinvointiohjaaja

Johanna valmistuu hyvinvointiteknologian maisteriksi ja on taustaltaan diplomi-insinööri. Hän on työskennellyt yli 10 vuotta teollisuuden parissa, ja hänellä on kokemusta neuropsykiatrisista oireista omaavan lapsen vanhempana kuormituksen ja palautumisen tasapainottelun haasteista. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, pitkäjänteinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa löytää tasapaino palautumisen ja kuormituksen välille ovat Johannan kiinnostuksen kohteita ja niiden tuloksena syntyi myös Joselia Oy.

Yhteydenottolomake

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä joko soittamalla tai yheydenottolomakkeella. Pyydä tarjousta ja kysy kurssista lisää!

Joselia Oy
Johanna Kivistö
joseliafinland@gmail.com
+358 40 350 4862
Y-tunnus 3177752-5